Selecteer een pagina

Produkt pagina

Reclameborden

De reclameborden kunnen op ieder gewenst formaat geproduceerd worden en in diverse materialen zoals Dibond, PVC foam, transparante PVC platen, glas …. Voor ieder project een eigen karakter.

Marcover weet hoe belangrijk reclame is voor de buitenwereld. Reclameborden zijn  dé manier om uw bedrijfspand te laten opvallen en om u te onderscheiden van de concurrentie. Het is een effectieve manier van het vergroten van uw naamsbekendheid.

Bouwborden

Met een bouwbord op de locatie waar u bouwt, laat u zien dat het werk door u wordt uitgevoerd. De beste manier om nieuwe klanten te laten zien wat u kunt! U ziet steeds vaker bouwborden op projecten met de bedrijfsnaam van het bouwende bedrijf. Valt het u ook op?

Gevelreclame

Marcover weet hoe belangrijk reclame is voor de buitenwereld. Gevelreclame is dé manier om uw bedrijfspand te laten opvallen en om u te onderscheiden van de concurrentie. Het is een effectieve manier van het vergroten van uw naamsbekendheid. Met de juiste reclame-uiting trekt u altijd de aandacht van uw doelgroep. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Van letters op de gevel tot lichtreclame

Bij gevelreclame kunt u denken aan reclameborden, uitgesneden gevelletters, doosletters of logo’s. Door ons grote aanbod aan kleur, formaten en materialen kunt u alle kanten op. Om uw reclame-uiting extra te laten opvallen, kunt u ervoor kiezen om verlichting toe te voegen.

We denken bij Marcover graag met u mee en kunnen u adviseren bij het maken van een keuze tussen de mogelijkheden van geveldecoratie. Van het ontwerp tot montage, wij verzorgen het hele proces!

Eigen plaatsingsdienst

Marcover plaatst de door u bestelde borden, banners, vlaggen en vlaggenmasten. Indien nodig met behulp van een hoogtewerker, zo hoeft u zich geen zorgen te maken of de borden wel op 4 meter hoogte kunnen hangen.

Welkom

Beste Klanten,

Extra openingsuren Kerst en Nieuwjaar


Vanaf 13/12 alle dagen open*, ook op maandag

10 u tot 18 u 

Zaterdag 10 u tot 17 u

Zondag 18/12 open van 13u tot 17u

Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten

Wij wensen iedereen een vrolijke Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar !

Neem contact op voor een afspraak op andere momenten, wij staan graag tot uw dienst.

 ook voor aankoop oud goud, trouwringen kiezen, afhalingen ....

info@ann-juweliers.be

015/25.30.57
°