Selecteer een pagina
Produkt pagina

Vlaggen en vlaggenmasten

Bedrukte vlaggen zijn als reclamemiddel erg effectief in te zetten. Ze zien er professioneel uit en laten een goede indruk van uw bedrijf of product achter.

Elke vlag is naar wens te produceren en te bedrukken. Zo bekijken we steeds met u welke afwerking nodig is. Een bedrijfslogo of promotionele tekst en afbeelding verwerkt op uw vlag is geen enkel probleem. Afhankelijk van de oplage worden de vlaggen digitaal gedrukt of via zeefdruk. Ook is het mogelijk om een vlaggenmast bij te bestellen, die we dan ook nog eens voor u kunnen plaatsen.

Bedrukking naar keuze

Afhankelijk van het aantal gewenste vlaggen en de bedrukking zullen wij adviseren voor zeefdruk van vlaggen of digitale bedrukking van de vlaggen. Voor de mogelijkheden zal Marcover u steeds bijstaan om de juiste bedrukking van uw vlaggen te kiezen. Standaard hebben wij ook steeds de meeste Europese landenvlaggen in stock !

Bedrukte vlaggen ter versterking van uw bedrijf

Marcover zorgt ervoor dat uw vlaggen de professionele uitstraling geven aan uw bedrijfspand. Vlaggen zijn nog steeds de blikvangers in de straat en geven een fantastische blijk van professionaliteit.